Kiralyhelmec1 Kiralyhelmec2 Kiralyhelmec3 Kiralyhelmec4 Kiralyhelmec5

December második hétvégéjén a gyerekek és az idősek számára is volt alkalom az elcsendesedésre a gyülekezetben rendezett alkalmak által. 

December 13-án a gyülekezethez tartozó gyerekeket várták adventi játszóházba. Itt a karácsonyi történetet Molnár Éva lelkésznő beszélte el, ami a gyermekek élénk figyelmét váltotta ki. Majd karácsonyi énekek éneklését követően kézműveskedhettek a gyerekek és karácsonyi díszeket, vagy akár szülőknek, nagyszülőknek szánt ajándékokat is készíthettek gyülekezetünk legkisebbjei.

December 14-én délután a gyülekezet idős, nyugdíjas tagjaival telt meg a gyülekezeti terem. Molnár István lelkipásztor a 2Kor 4,16 alapján szólt a hallgatókhoz, kiemelve, hogy ha a test elerőtlenedik is az idős korban, a lélek, a belső ember Isten Lelke által meg tud újulni, s így idősen is lehet gyümölcsöző életet élni. Az igei bevezetést követően énektanulásra és versmondásra is sor került, ami a délután további részében, a szeretetvendégség közben is folytatódott, hiszen a jelenlévők közül többen elszavalták kedves versüket, elmondták rég megtanult imájukat, vagy közösen énekelték a kedves énekeket.

Az alkalmakon készült képek a Képtárban megtekinthetőek.