Kiralyhelmec1 Kiralyhelmec2 Kiralyhelmec3 Kiralyhelmec4 Kiralyhelmec5

A hatályos járványügyi rendelkezések április 19-től - bizonyos feltételekkel - megengedik a templomok megnyitását és nyilvános istentiszteletek tartását. Ez új rendelkezés értelmében 15 négyzetméterenként egy fő lehet a templomban, ami a királyhelmeci református templom esetében mintegy 20 főt jelent csupán. E létszámkorlát miatt négy istentiszteletet tartunk április 25-én, vasárnap a következő időpontokban: 8:30, 9:30, 10:30, 14:00 és 15:00. Az istentiszteletre előzetesen szükséges jelentkezni a lelkészi hivatal telefonszámán, illetve érdeklődni szükséges, hogy a kiválasztott időpontra még van-e „szabad hely”. A telefonszám: 056-6321972. A több időponttal és az előzetes jelentkezéssel talán sikerül áthidalni a létszámkorlátozást és minden templomba vágyó „bejuthat” az istentiszteletre.

Bízunk abban, hogy e korlátozás átmeneti csupán és annak mielőbbi feloldását követően a teljes gyülekezettel közösen lehetünk istentiszteleten.

Kérjük, hogy a templomba érkezők tartsák be az általános rendelkezéseket és istentiszteletre FFP2 típusú maszkban, a bejáratnál elvégzett kézfertőtlenítés után érkezzenek. Negatív tesztről, vagy oltásról szóló igazolás nem szükséges.